Schoonheidsspecialiste Zaandam ervaringen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vinden wij het fijn als onze klanten hier hun mening achter laten over de behandelingen die ze bij ons ontvangen hebben. Hieronder kunt u aangeven om wat voor behandeling het ging en wat uw ervaring hierbij was. Laat ook uw schoonheidsspecialiste zaandam ervaringen achter en maak kans op een gratis behandeling.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schoonheidsspecialist Graciela Beauty | een stukje wellness in Zaandam
Average rating:  
 8 reviews
 by Anonymous

Ik heb een eigen bedrijf en altijd druk druk druk.

Hier kom ik even tot rust en na de beauty de luxe behandeling kan ik er weer even tegen.

Ik verheug me alweer op de volgende keer.

Tot over 6 weekjes

 by Nathalie Thesing

Heerlijk genoten van mijn welkomsbehandeling. Voor nu en nog eens.

 by Jolanda van Zaalen
Beauty Deluxe Behandeling

Heerlijk om in kundige handen te zijn. Ik voel mij na een gezichtsbehandeling altijd weer als herboren. Het hartelijke ontvangst, het leuke contact en de prachtige omgeving helpen mee bij deze prettige ervaring. Echt een aanrader.

 by Anonymous

Heb een heerlijke massage gehad, en voelde me weer helemaal ontspannen. Zeker als zwangere vrouw zijnde is zo'n massage af en toe echt heerlijk! Cherrianna is zeer ervaren en de behandelingen worden in een Yurt gehouden, wat ook erg rustgevend is. Zeker een aanrader!

 by Ageeth Geus

Als ik geweest ben voor een gezichtsbehandeling of een massage dan voel ik me weer helemaal herboren. De behandelingen worden in een Yurt gehouden en dat is erg rustgevend. Ik zou zeggen maak snel een afspraak daar krijg je geen spijt van.

 by Tineke Kraaij

Heerlijke behandeling weer gehad. Rug weer lekker los en mijn gezicht voelt weer aan als een zacht velletje. Het was weer geweldig. Bedankt.

 by Anonymous

Cherrianna is een ervaren schoonheidsspecialiste. M'n huid knapt er altijd erg van op. En nu is de praktijk bij Yurtlife en is de behandeling in een yurt. Erg rustgevend!

 by Vincent
top

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen gedeeld