Schoonheidsspecialiste Zaandam Cherrianna Delgado

De Schoonheidsspecialiste van Graciëla Beauty

Cherrianna Delgado Schoonheidsspecialiste Zaandam

Over de Schoonheidsspecialiste

Cherrianna Delgado is de Schoonheidsspecialiste en eigenaar van Graciëla Beauty in Zaandam. Cherrianna is behalve een ervaren Schoonheidsspecialiste ook altijd bezig met het verbeteren, promoten en onderhouden van haar schoonheidssalon in Zaandam. Behalve schoonheids behandelingen is Cherrianna ook gespecialiseerd in Verschillende massage technieken en een gediplomeerd visagist.

U kunt hier dus terecht voor een totaal pakket aan professionele behandelingen. Bij zowel de schoonheidsspecialiste, visagie, massages en alle andere behandelingen proberen wij u zich zo veel mogelijk thuis te laten voelen en Cherrianna zoekt altijd naar de meest prettige behandeling voor elke bezoeker zodat u tevreden weer naar huis gaat.

Een afspraak maken met de schoonheidsspecialiste?

Bel direct 0611911099 of klik hiernaast om meteen een afspraak te maken

Maak een afspraak

Wat doet een schoonheidsspecialiste

Een schoonheidsspecialiste heeft een uitgebreide opleiding gevolgd met betrekking tot de huid van het menselijk lichaam. Bij de schoonheidsspecialiste kunt u terecht voor vragen over uw huid, aandoeningen van de huid alsmede de verzorging van uw huid. Om uw huid in goede conditie te houden is het verstandig om ééns in de 6 weken naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Bij huidaandoeningen zoals acne of andere problemen met de huid kunt u ook terecht bij de schoonheidsspecialiste. Aleen bij ernstige gevallen zal de schoonheidsspecialiste u doorverwijzen naar uw huisarts.

In de schoonheidssalon is alles aanwezig om uw huid weer optimaal te maken, u kunt hier dus terecht voor gezichtsbehandelingen maar ook voor andere behandelingen zoals ontharen (harsen), lichaamsmassages en visagie.

De schoonheidsspecialiste kan u dus ook helpen bij overtollige lichaams beharing over uw hele lichaam. Ook voor een avond make-up of een heerlijke ontspanningsmassage bent u bij de schoonheidsspecialiste aan het juiste adres. Maar wat houd dit precies allemaal in?

Ontharen (epileren en harsen)

Bij epileren worde de haartjes 1 voor 1 verwijderd om uw wenkbrauwen in een mooie gepaste vorm te maken ook losse haartjes in het gezicht kunnen op deze manier worden verwijderd. Bij het ontharen met hars (harsen) word er warme hars aangebracht op het behaarde lichaamsdeel en daarop word een lapje stof gestreken. Na enkele seconde word het lapje in 1 beweging verwijderd waardoor de haren met het lapje worden meegetrokken.

Massages

Bij de schoonheidssalon kunt u ook terecht voor verschillende soorten massages. Zowel de bekende ontspanningsmassage om de spanning uit uw spieren te masseren als nog meerdere andere massages waaronder: Ayurveda massage, Hot stone massage en shirodhara massage. De schoonheidsspecialiste gebruikt effectieve technieken om u weer helemaal ontspannen en tot rust te laten komen.

Make-up en visagie

Ook voor visagie (make-up) kunt u bij de schoonheidsspecialiste in zaandam terecht. Heeft u een bruiloft of een feest? vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Onze schoonheidsspecialiste is een gediplomeerd visagist en kan precies vertellen wat het beste bij u past. Ook kan ze een proef make-up en uw visagie voor uw trouwdag verzorgen. Kom gauw eens lang bij dé schoonheidssalon Zaandam: Graciëla Beauty.