schoonheidssalon in Zaandam

Dé Schoonheidssalon in Zaandam

Graciela Beauty Schoonheidssalon in Zaandam is gevestigd op de burcht 2 in het centrum van Zaandam. Graciela Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in Schoonheidsbehandelingen, Wimperextensions, Ontspannende massages, Nagels en Visagie.


Wij maken gebruik van natuurlijke producten van Skintruth. U kunt in onze schoonheidssalon in zaandam terecht voor behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Ook hebben wij producten voor de jeugd en de wat rijpere huid.


Ons voornaamste doel is de conditie van de huid te verbeteren en te behouden. Dit doen wij door middel van het gebruik van natuurlijke producten tijdens de behandeling en door effectieve massage technieken. Daarnaast proberen wij u het “wellness” gevoel te bezorgen zodat u zich na de behandeling weer geheel ontspannen voelt. Geef u over aan de rust, ontspanning en de huiselijke sfeer met als resultaat een schitterende huid.

Een afspraak maken in onze schoonheidssalon in Zaandam?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om meteen een afspraak te maken

Maak een afspraak

Over de Schoonheidsspecialiste

Cherrianna Delgado is de Schoonheidsspecialiste en eigenaar van Graciëla Beauty Schoonheidssalon in Zaandam. Ze is behalve een ervaren Schoonheidsspecialiste ook altijd bezig met het verbeteren, promoten en onderhouden van haar schoonheidssalon in Zaandam.


Behalve schoonheids behandelingen is Cherrianna ook gespecialiseerd in verschillende massage technieken, nagelstyliste, wimperextensions en een gediplomeerd visagist. U kunt hier dus terecht voor een totaal pakket aan professionele behandelingen. Bij zowel de schoonheidsspecialiste, visagie, massages en alle andere behandelingen proberen wij u zich zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Ook zoeken we altijd naar de meest prettige behandeling voor iedere bezoeker zodat u tevreden weer naar huis gaat.

schoonheidssalon in Zaandam