icoon-wimperextensions-zaandam-hero

Visagie

Wat is Visagie?
De visagie producten die bij Graciëla Beauty worden gebruikt zijn van het merk make-up studio. U kunt bij ons terecht voor alle soorten visagie van glamour tot themafeest make-up. Hieronder vind u wat informatie over de mogelijkheden natuurlijk is er bij visagie veel meer mogelijk als we hier kunnen laten zien dus u kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden.

Bruids make-up
De mooiste dag van uw leven kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een mooie bruidsmake-up. Wij kunnen er voor zorgen dat u op uw dag make-up draagt die bij u past en die de hele dag goed blijft zitten. Misschien heeft u zelf al een bepaald idee, hiervoor kunt u plaatjes of andere voorbeelden laten zien. Als u geen ideeën heeft dan is dat ook goed. Op de trouwdag verzorgen wij de make-up bij u thuis. Garantie en tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Bij de proefsessie gaat u niet eerder weg voordat u 100 procent tevreden bent. Uw bruiloft is immers één van de belangrijkste dagen in je leven.

We maken ongeveer 6 weken voor (of veel eerder) uw trouwdag een afspraak voor de proefmake-up. We stemmen de make-up onder andere af op uw trouwkleding. Uiteraard kan dit ook in onze schoonheidssalon gebeuren. Als u in het dagelijks leven geen tot weinig make-up draagt, zullen wij deze op de trouwdag ook niet te zwaar maken. Als u tevreden bent noteren wij welke producten er gebruikt zijn. Ook maken we digitale foto’s zodat we op uw trouwdag nog precies weten hoe de proefmake-up werd aangebracht. Op de trouwdag verzorgen wij de make-up bij u thuis. Graag willen we ruim voldoende tijd hebben om u mooi op te kunnen maken (ongeveer 1 uur). Zo kunt u ontspannen aan uw trouwdag beginnen.

Wilt u er ook op uw best uitzien?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om een afspraak te maken

Maak een afspraak

Gasten
Belangrijke gasten zoals de bruidsmoeder, zus, Bruidsmeisje(s) en/of nicht(en), willen er op deze onvergetelijke dag ook mooi en netjes uitzien en ook zij kunnen natuurlijk worden opgemaakt.

Feest
Heb je een themafeest een gala, wil je een Gelegenheidsmake-up of ga je gewoon een avondje uit? Laat je dan eens van een hele andere kant zien! We kunnen voor jou de bijpassende make-up verzorgen. Heb je een thema feest Laat je omtoveren in een Geischa , Heks, of een drag queen. Wat voor type je ook wilt zijn we kunnen voor jou de make-up daarbij aanpassen. Mannen kunnen natuurlijk ook opgemaakt worden. Misschien wil je een keer ‘anders’ op de foto en een fotosessie door een professionele fotograaf laten maken. Denk bijvoorbeeld aan glamourfoto’s, Of mischien juist naturel make-up. Maak nu een afspraak bij de visagiste en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Visagie-Zaandam-Klein