icoon-massages-zaandam-hero

Ontspanningsmassage Zaandam

Wat is een ontspanningsmassage?
Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid, vooral bij (stress of een verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

Bij een ontspanningsmassage worden de gespannen en/of pijnlijke spieren op een passende manier aangepakt en er wordt altijd een connectie gemaakt met omliggende en gerelateerde spieren.

Een goede ontspanningsmassage Zaandam kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de massage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Ook last van uw spieren?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om een afspraak te maken

Maak een afspraak

Een massage is het toepassen een gedoseerde druk, spanning, beweging, trilling of frictie op het lichaam waarbij de huid als ook de spieren worden behandld. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten kunnen worden behandeld. Onze masseurs zijn goed opgeleid met de juiste technieken voor een optimaal resultaat.

Een ontspanningsmassage Zaandam is te boeken als gehele lichaamsmassage maar ook als u alleen uw benen, armen of hoofd wil laten masseren kunt u bij ons terecht.
Let op: al onze massages kunt u ook als duo massage boeken extra leuk om samen met uw partner of gewoon met vrienden samen een massage te ondergaan.

Wellness Arrangement Zaandam

Gezichts
Behandelingen

Wimper extensions

Ontspannings
massage

Ayurvedische
massage

Lichaams pakkingen

Ontharen

Manicure

Visagie