icoon-ontharen-zaandam-hero

Ontharen Zaandam

Wat is ontharen?
Ontharen is het verwijderen van overtollig lichaamshaar door middel van een kleverige substantie ook wel hars genoemd. Bij het harsen wordt de haar compleet met haarwortel verwijderd. De haren zullen weer aangroeien, maar dit gebeurt met een zachte haarpunt zodat je – in tegenstelling tot scheren – na het harsen nooit harde stoppels zult hebben. Het duurt gemiddeld 3 tot 6 weken voor de haartjes weer terugkomen, al kan het zijn dat je enkele dagen na het harsen toch al wat haartjes ziet. Dit komt omdat niet alle haartjes in dezelfde groeifase zitten en het dus kan zijn dat er haartjes net onder de huid zaten, maar nog niet meegenomen konden worden met het harsen.In onze schoonheidssalon maken we gebruik van een vloeibare hars op basis van honing of azuleen (afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid en het te harsen lichaamsdeel), die opgebracht wordt met een roller en verwijderd wordt met speciale strips. Vóór we met het harsen beginnen wordt de huid gereinigd en ontvet, en na het harsen worden de laatste restjes hars met een speciale olie verwijderd van de huid. Als afsluiting wordt een verkoelende en kalmerende gel aangebracht.

Ook weer een gladde huid zonder haartjes en stoppels?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om een afspraak te maken

Maak een afspraak

Wat is het verschil met scheren?
Met scheren krijg je harde stoppels omdat de haar in het midden wordt afgesneden en daar is de haar op zijn dikst. Bovendien moet je regelmatig scheren, anders zijn er snel weer stoppels zichtbaar en voelbaar.

Voordelen van harsen:
• Je haar blijft langer weg.
• De haren komen zachter terug omdat er een nieuw haartje moet gaan groeien.
• Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel beschadigd is en er daardoor geen haartje meer kan groeien.
• Je hoeft niet elke dag te scheren.

Nazorg
Wat belangrijk is bij het harsen is dat je tot 24 uur na de behandeling niet in de zon gaat. Ook geen zonnebank. Door het harsen maak je allemaal piepkleine wondjes, als je dan in contact komt met uv-stralen kunnen ze verkleuren en dat kan blijvend zijn. Na het harsen van het lichaam is het belangrijk om goed te blijven scrubben, op deze manier kun je voorkomen dat er haartjes in gaan groeien.

Ontharen-Zaandam-Klein

Gezichts
Behandelingen

Wimper extensions

Ontspannings
massage

Ayurvedische
massage

Lichaams pakkingen

Ontharen

Manicure

Visagie