icoon-gezichtsbehandeling-hero

Gezichtsbehandeling in Zaandam

Bij een gezichtsbehandeling analyseren wij eerst uw huid. We beoordelen of de huid vet, droog, vochtarm of gecombineerd is of er puistjes zijn en comedonen en of er sprake is van rimpelvorming, overbeharing en huidafwijkingen. Aan de hand van de huidanalyse maakt de schoonheidsspecialist een behandelplan. Tijdens een gezichtsbehandeling wordt eerst de huid gereinigd, daarna wordt de huidanalyse uitgevoerd. Meestal volgt daarna een dieptereiniging met speciale salonproducten. Huidonzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geepileerd afhankelijk van de afspraak met schoonheidsspecialiste en de wens van de klant. Ook een ontspannende gezichtsmassage is een mogelijkheid. De gezichtsbehandeling wordt meestal afgesloten met een ontspannend masker en een dag- of nachtverzorging. Als laatste kan de schoonheidsspecialiste u als geen ander adviseren over het gebruik van huidverzorging thuis. Bij Graciëla Beauty maken wij gebruik van de product-lijne van Skintruth voor een gezichtsbehandeling. Alle Skintruth producten hebben hun eigen ingrediënten en zijn uitermate geschikt om uw huid een optimale verzorging te bieden. Hieronder kunt u lezen over de verschillende producten. Onze schoonheidsspecialist kan u hier meer over vertellen.

Kennismakings­behandeling *

20,-

Kennismakings­behandeling

– Een Huidanalyse
– Een Reiniging
– Een Peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Een Gezichtsmasker

Beauty Cleansing **

30,-

Beauty Cleansing

– Huidanalyse
– Oppervlakte reiniging
– Peeling
– Dieptereiniging
– Masker
– Handmassage
– Voedende dagcreme

Beauty Treatment ***

45,-

Beauty Treatment

– Huidanalyse
– Oppervlakte reiniging
– Stoombad
– Peeling
– Dieptereiniging
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker
– Handmassage
– Voedende dagcreme

Beauty Deluxe ****

55,-

Beauty Deluxe

– Huidanalyse
– Oppervlakte reiniging
– epileren
– Stoombad
– Peeling
– Dieptereiniging
– Onzuiverheden verwijderen
– Eventueel harsen gezicht
– verfen wimper en/of wenkbrauwen
– Gezicht-, nek- en schoudermassage
– Masker
– Handmassage
– Voedende dagcreme

Nu een Gezichtsbehandeling boeken?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om een afspraak te maken

Maak een afspraak

Skintruth:
De huid biedt het lichaam een voortdurende bescherming tegen externe invloeden, regelt de lichaamstemperatuur en speelt een belangrijke rol in het ademhalingssysteem. Ze ‘’waarschuwt’’ het lichaam wanneer er gevaar is en staat in voor het afvoeren van de afvalstoffen.

De schoonheidsproducten van Skintruth zijn stuk voor stuk met de juiste zorg samengesteld. De producten bevatten o.a. Kamille, Lavendel, Ginseng, Orchidee, Gember, Oranjebloesem, Rozemarijn en Vitamine C.

Uit milieuvriendelijk oogpunt worden de Skintruth producten niet in omdoosjes en cellofaan verpakt. De potten en flacons zijn van recyclebaar materiaal vervaardigd. De producten zijn niet op dieren getest.

skintruth-schoonheidsspecialiste-zaandam-producten

Gezichts
Behandelingen

Wimper extensions

Ontspannings
massage

Ayurvedische
massage

Lichaams pakkingen

Ontharen

Manicure

Visagie