Ayurvedische Massage Zaandam

Ayurvedische massage Zaandam

Wat is een ayurvedische massage?
Een Ayurvedische massage herkent u aan het gebruik van een grote hoeveelheid opgewarmde kruidenolie.
Deze olie heeft een medicinale en smerende werking. De Ayurvedische massage is een massage van het gehele lichaam dus inclusief het gezicht en het hoofd.

Het effect van een Ayurvedische massage betreft zowel het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam, de emotionele toestand als de geest. Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelfregulerend/ zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Ayurvedische massage werkt op de spieren en op het energiesysteem: de aura en chakra’s. De gewrichten ontspannen zich en stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. De Ayurvedische massage Zaandam zorgt voor meer energie, helpt om gifstoffen die vast zitten te verwijderen en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. De massage reinigt, ontspant en voedt het fysieke lichaam, de emoties en de geest.

Massage met warme olie?

Bel direct 0611911099 of klik op de knop om een afspraak te maken

Maak een afspraak

De Ayurvedische massage Zaandam in het kort:
• het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop
• het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid
• de bewustwording van het lichaam en verlichting van de spierspanning
• herstel van vitaliteit van lichaam en geest

Let op: al onze massages behalve de shirodhara kunt u ook als duo massage boeken extra leuk om samen met uw partner of gewoon met vrienden samen een massage te ondergaan.

Een massage is het toepassen een gedoseerde druk, spanning, beweging, trilling of frictie op het lichaam waarbij de huid als ook de spieren worden behandld. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten kunnen worden behandeld. Onze masseurs zijn goed opgeleid met de juiste technieken voor een optimaal resultaat.

Een Ayurvedische massage in Zaandam is te boeken als gehele lichaamsmassage maar ook als u alleen uw benen, armen of hoofd wil laten masseren kunt u bij ons terecht.
Let op: al onze massages kunt u ook als duo massage boeken extra leuk om samen met uw partner of gewoon met vrienden samen een massage te ondergaan.

Gezichts
Behandelingen

Wimper extensions

Ontspannings
massage

Ayurvedische
massage

Lichaams pakkingen

Ontharen

Manicure

Visagie