Schoonheidsspecialiste Zaandam ervaringen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vinden wij het fijn als onze klanten hier hun mening achter laten over de behandelingen die ze bij ons ontvangen hebben. Hieronder kunt u aangeven om wat voor behandeling het ging en wat uw ervaring hierbij was. Laat ook uw schoonheidsspecialiste zaandam ervaringen achter en maak kans op een gratis behandeling.

Uw ervaringen


Submit your review
* Required Field

Ik heb een eigen bedrijf en altijd druk druk druk.Hier kom ik even tot rust en na de beauty de luxe behandeling kan ik er weer even tegen.Ik verhe

Jan 25, 2014 by Anonymous
Naam: Heleen den Ronden • 
Behandeling: Beauty Deluxe 

Ik heb een eigen bedrijf en altijd druk druk druk.
Hier kom ik even tot rust en na de beauty de luxe behandeling kan ik er weer even tegen.
Ik verheug me alweer op de volgende keer.
Tot over 6 weekjes


Heerlijk genoten van mijn welkomsbehandeling. Voor nu en nog eens.

Nov 10, 2013 by Anonymous
Naam: Nathalie Thesing • 
Behandeling: Schoonheidsbehandeling en wenkbrauwen verfen 

Heerlijk genoten van mijn welkomsbehandeling. Voor nu en nog eens.


Heerlijk om in kundige handen te zijn. Ik voel mij na een gezichtsbehandeling altijd weer als herboren. Het hartelijke ontvangst, het leuke contact en

Nov 04, 2013 by Anonymous
Naam: Jolanda • 
Behandeling: Luxe gezichtsbehandeling 

Heerlijk om in kundige handen te zijn. Ik voel mij na een gezichtsbehandeling altijd weer als herboren. Het hartelijke ontvangst, het leuke contact en de prachtige omgeving helpen mee bij deze prettige ervaring. Echt een aanrader.


Heb een heerlijke massage gehad, en voelde me weer helemaal ontspannen. Zeker als zwangere vrouw zijnde is zo'n massage af en toe echt heerlijk! Cherr

Oct 18, 2013 by Anonymous
Naam: Esther • 
Behandeling: Gezichtsbehandeling en ontspanningsmassage 

Heb een heerlijke massage gehad, en voelde me weer helemaal ontspannen. Zeker als zwangere vrouw zijnde is zo'n massage af en toe echt heerlijk! Cherrianna is zeer ervaren en de behandelingen worden in een Yurt gehouden, wat ook erg rustgevend is. Zeker een aanrader!


Als ik geweest ben voor een gezichtsbehandeling of een massage dan voel ik me weer helemaal herboren. De behandelingen worden in een Yurt gehouden en

Oct 09, 2013 by Anonymous
Naam: Ageeth Geus • 
Behandeling: Gezichtsbehandeling en massage 

Als ik geweest ben voor een gezichtsbehandeling of een massage dan voel ik me weer helemaal herboren. De behandelingen worden in een Yurt gehouden en dat is erg rustgevend. Ik zou zeggen maak snel een afspraak daar krijg je geen spijt van.


Heerlijke behandeling weer gehad. Rug weer lekker los en mijn gezicht voelt weer aan als een zacht velletje. Het was weer geweldig. Bedankt.

Oct 08, 2013 by Anonymous
Naam: T. Kraaij • 
Behandeling: Gezichtsbehandeling en ontspanningsmassage 

Heerlijke behandeling weer gehad. Rug weer lekker los en mijn gezicht voelt weer aan als een zacht velletje. Het was weer geweldig. Bedankt.


Cherrianna is een ervaren schoonheidsspecialiste. M'n huid knapt er altijd erg van op. En nu is de praktijk bij Yurtlife en is de behandeling in een y

Mar 23, 2013 by Anonymous
Naam: Marjan Smit-Ophorst • 
Behandeling: Lakshmi compleet 

Cherrianna is een ervaren schoonheidsspecialiste. M'n huid knapt er altijd erg van op. En nu is de praktijk bij Yurtlife en is de behandeling in een yurt. Erg rustgevend!


Op dit moment zijn er nog geen ervaringen gedeeld

Mar 07, 2013 by Anonymous

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen gedeeld


Schoonheidsspecialist Graciela Beauty | een stukje wellness in Zaandam 0611911099 Cornelis van Uitgeeststraat 2b Zaandam NH, 1508EH NL 4.9 5.0 8 8 Ik heb een eigen bedrijf en altijd druk druk druk.Hier kom ik even tot rust en na de beauty de luxe behandeling kan ik er weer even tegen.Ik verheug me alweer op de volgende ke